måndag 18 juli 2016

FOTO 200 - TIDEN FLYGER   (302)


7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar dubbeltolkning i kortet, både att miljön är från längesedan och att tiden runnit iväg där och även då den lilla personen som går före de två stora, tiden har farit sen den lilla föddes och även då tidsperspektivet mellan de stora och den lilla....så flummigt av mig men jag hoppas att du förstår att jag gillar ditt fotografi!!! :)

Anonym sa...

Glömde ju mitt namn....:)

Håkan Jonsson sa...

Tack för dina kommentarer. Jag kände att när jag såg temat att just den bilden har så många symboler och kopplingar i sig att jag kunde inte låta bli att publicera den, en av de få bilderna jag lagt ut där man kan se människor.

Anita Malta sa...

Finns mycket att tolka i din bild, det första jag tänkte på var åldersfördelningen på personerna, liten, äldre äldst men som Thyrakristina skriver, även miljön blandas av gammalt och nytt medan himmel och hav i bakgrunden är oföränderligt och tidslöst. Eller det där sista kanske inte stämmer så bra. Haven förändras och likaså himlen... Nu fick du mig att fundera, det gillar jag och bilden är riktigt fin :-)

Anonym sa...

Gillar känslan, person kemin och miljön. Snyggt.

Anki sa...

En härlig bild ... fin tolkning på temat och snyggt format på bilden!

Svar ang. den fina byggnaden du undrade om ... det gamla lokstallet finns i Kisa...

Marie i Skrifvarstugan sa...

Vacker vy och gillar verkligen byggnaderna. Du har verkligen lyckats fint med att lösa temat som du har skildrat på ett jättebra sätt. Så är det, tiden flyger bara.....